جامعتین از نامزدی سیدحسن خمینی در انتخابات خبرگان حمایت می کند؟/ پاسخ ابراهیمی را بخوانید


هفته نامه مثلث در گفت و گو با حجت السلام حسین ابراهیمی نوشت: اولین شرط نامزدی انتخابات خبرگان، اجتهاد است، تجربه، سابقه انقلابی و معتمد جامعه بودن و تقوای اجتماعی داشتن از دیگر ویژگی‌هایی است که نامزد انتخابات مجلس خبرگان باید دارای آن باشد چون کسی که می‌خواهد بر امر رهبری نظارت کند یا خدای نکرده اگر حادثه‌ای برای رهبر پیش بیاید بخواهد رهبر آینده را مشخص کند باید شایستگی‌های لازم را داشته باشد، بنابراین مجلس خبرگان رهبری جایگاهی نیست که هر کسی بخواهد در آن نفوذ کند، گرچه ممکن است عده‌ای تلاش کنند اما مجلس خبرگان رهبری جای نفوذ افراد بیگانه نیست.

اهم سخنان وی از این قرار است:

**برای نامزدی در انتخابات خبرگان، حتی اگر کسی مجتهد هم باشد باید صاحب سوابق، تجربه و موقعیتی اجتماعی بوده و حرفش برای جامعه حجت باشد، بنابراین اعتقاد ندارم کسی خارج از این چارچوب بتواند کارت ورود به انتخابات مجلس خبرگان رهبری را از شورای نگهبان قانون اساسی اخذ کند. گرچه عده‌ای تلاش خواهند کرد که این اتفاق بیفتد ولی چنین اتفاقی ان‌شاءالله نخواهد افتاد.

**اینکه سید‌حسن آقای خمینی باید در آزمون خبرگان شرکت کند یا نه، به شورای نگهبان مربوط است و مساله‌ای نیست که با نظر این و آن بخواهند تعیین تکلیف شود. این از اختیارات شورای نگهبان است که تشخیص دهد چه کسی باید امتحان دهد و چه کسی نیاز به این کار ندارد.

** خود سید‌حسن آقای خمینی باید تشخیص دهد که می خواهد نامزد مجلس خبرگان شود یا نه. اگر آمد معلوم است ورود به این عرصه را خود دانسته اگر هم نیامدند حتما مصحلت ندیده که نامزد شود. این مساله بستگی به خود او و تشخیصش دارد. این سوال از خود سید‌حسن آقای خمینی طرح شود که آیا واقعا اعتقاد دارد که نامزد انتخابات مجلس خبرگان شود و حضور در انتخابات این دوره را مثبت می‌داند یا چنین اعتقادی ندارد. در واقع او باید ببیند که با ورودش به عرصه انتخابات مجلس خبرگان رهبری جایگاه امام‌(ره) تکامل پیدا می‌کند یا خدای نکرده دچار مشکل می‌شود. اینها چیزی است که او باید تشخیص دهد.

** قطعا خود سید‌حسن آقا خمینی بصیر و آگاه و فهیم است، من فکر می‌کنم هرچه خودش تشخیص دهد ممکن است صواب باشد.

**   من از باطن افراد خبر ندارم که ببینیم چه کسی اصلاح‌طلب و چه کسی اصولگرا است چون من از ذهن و دل آنها مطلع نیستم باید به صحنه سیاسی بیایند و ببینم کجا قرار می‌گیرند، سیدحسن آقای خمینی که تا کنون به عرصه سیاسی کشور ورودی نداشته که مشخص شود به کدام جریان و جناح سیاسی تعلق دارد. شأن‌ بچه‌های حضرت امام این است که جایگاه پدری داشته باشند آنها نباید ملحق به جریان خاص سیاسی شوند. صحبت درباره این موضوع را دون شأن سید‌حسن آقای خمینی می‌دانم. او باید جایگاه خود را حفظ کند، همان‌طور که تا به حال حفظ کرده است. من معتقدم که سید‌حسن آقای خمینی حتما موقعیت امام را حفظ می‌کند، همان‌طور که پدر بزرگوارش چنین کرد، بنابراین پسر هم باید همین کار را انجام دهد. حاج احمد‌آقا کاملا همراه با مقام معظم رهبری بود و همراه بودن با مقام‌معظم‌رهبری جایگاه اعضای خانواده حضرت امام است که باید حفظ شود. وقتی مقام‌معظم‌رهبری تاکید دارند که سخنان و منویات حضرت امام تحریف نشود، یعنی کسانی که نوعی وابستگی به حضرت امام دارند جایگاه امام را حفظ کنند و این امر نیز با تبعیت از مقام معظم رهبری و تبعیت از مقام عظمای ولایت انجام می‌شود. فکر می‌کنم به مصلحت سید‌حسن آقای خمینی و جامعه ایران است که تابع رهبر معظم انقلاب باشد البته تا به حال هم همین بوده و از حضرت آقا جدا نشده است. همیشه مواضعش مواضع مقام معظم رهبری و موید مقام عظمای ولایت بوده و از این به بعد هم تصور نمی‌کنم که راه دیگری را طی کند و در یک جریان سیاسی تعریف شود که بعید می‌دانم چنین اتفاقی بیفتد.

** {در پاسخ به اینکه آیا جامعتین سیدحسن خمینی را در لیست انتخاباتی خود می گنجاند}  ما کاری به این حرف‌ها نداریم. اصلا چنین موضوعی قابلیت طرح ندارد چون هنوز او نیامده، وقتی آمد آن وقت می‌شود قضاوت کرد جامعتین می‌پذیرند یا نمی‌پذیرند. ‌اطلاع‌رسانی باید در راستای روشنگری باشد نه تخریب، این قبیل موضوعات هم شخصیت سید‌حسن آقای خمینی و هم جایگاه جامعتین را خراب می‌کند.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.